Gin-julekalender 2021

Gin-julekalender 2021 – Slik får du tak i den

Del med andre ginteresserte:

En gin-julekalender har vært etterspurt i flere år. Nå er den endelig her! Den er litt vanskeligere å få tak i enn vi skulle ønske. Men slapp av. Vi har gjort halve jobben for deg.

Det å kunne starte desember med å vite at det er 24 forskjellige småflasker med gin som venter er noe som mange har ønsket seg. Stor var gleden første gangen jeg hørte rykter om at i år skulle vi endelig få tak i en ginkalender her i Norge.

Logistikkutfordringer

Logistikk er alltid komplisert, og i 2021 kanskje mer enn noen gang i nyere tid. Tilfeldighetene ville det slik at denne ginkalenderen ikke kom med på polslippet 3. november. Dette betyr at de nå ligger på lager i Norge, men at de må spesialbestilles gjennom Vinmonopolet for at du virkelig skal kunne glede deg i adventstiden.

Adventskalender med gin fra That Boutique-y Gin Company

Gin adventskalender 2021
Gin adventskalender 2021 fra That Boutique-y Gin Company. (Bilde: Produsenten)

I denne julekalenderen finner du 24 forskjellige flasker med gin fra 9 forskjellige destillerier i 4 forskjellige land. Hver på 3 cl. Det er altså ikke bare gin fra That Boutique-y Gin Company, men også produsenter de har samarbeidet med. De som kjenner til That Boutique-y Gin Company vet at de kan forvente seg mye som er litt utenom det vanlige. Jeg har sett den komplette listen, men det vil jo ødelegge hele overraskelsen om vi legger den ut her. Jeg nøyer meg med å liste opp de ginene som vi tidligere har lagt ut her. Disse er:

Her får du anledning til å prøve 24 nye gin. Kanskje du finner en ny favoritt?
Totalt får du 72cl, altså ca en helflaske. Alle de 24 småflaskene inneholder 3 cl gin med 45,7% alkohol. Prisen er 1098,00.

Slik får du tak i årets gin-julekalender

Siden denne gin-kalenderen ikke ligger inne i Vinmonopolet sitt utvalg må den spesialbestilles. Vi har gjort det enkelt for deg: Her kan du laste ned et ferdig utfylt Spesialbestillingsskjema til Vinmonopolets kundesenter. Dette skjemaet er i Word format. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut navn, adresse, telefonnummer, og e-post, samt antall kalendere. Deretter må skjemaet sendes til [email protected].

Mer informasjon om spesialbestilling og privatimport hos Vinmonopolet finner du her.

Vær rask! Det går fort noen dager fra bestilling til du kan hente ginkalenderen på ditt lokale Vinmonopol.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

5 comments

  1. Hei. Jeg vet ikke om det er rette side å henvende seg på, men jeg lurer på hvor jeg kan få tak i Prosecco adventskalender?
    (Beklager, men her er det kommentar med riktig e-post adr. min)

    1. Vi tror dette er den eneste som finnes i Norge, og denne må du bestille på vinmonopolet. Du finner link til bestillingskjema i artikkelen over. Lykke til! /Anett

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.